Officieel weer aan het werk

Ik moet toegeven het doet goed, weten dat die stempelkaart vanaf vandaag zwart gekleurd is en dat ik niet meer werkloos of werkzoekend ben !

Vandaag was dus de eerste dag van mijn nieuwe carrière. Na bijna 30 jaar transportplanning en logistiek zeg ik daartegen definitief vaarwel. Vanaf nu ben ik ‘stagedoend onderstationschef reizigers’ het is een hele mond vol. Maar het voelt goed, goed om een nieuw doel in mijn leven te hebben, iets waar ik me volledig in kan smijten ….

Met alle Corona maatregelen was de eerste dag natuurlijk niet zoals die anders zou zijn. Ik moest naar Brussel, tablet en gsm ophalen. Op dat tablet kan ik vanaf morgen afstandsonderwijs volgen. We starten met een nieuwe module customer care, die duurt 10 dagen, met aansluitend een examen. Afhankelijk van de maatregelen van de regering mogen tablet en gsm dan terug, of wordt er verder online gewerkt. Dat is afwachten !

Met de trein onderweg in Corona tijden is een belevenis. Een leeg koningin Astridplein, een leeg station, lege perrons, een wagons helemaal voor mij alleen. En een uur te vroeg ter plaatse, want de volgende trein zou te laat geweest zijn. Terugkeren was een tochtje van lange adem, bijna 2h wachten op een rechtstreekse trein naar Antwerpen centraal. Dan maar de app gevolgd, in Brussel de trein naar Turnhout, afstappen in Lier en dan op de trein naar Antwerpen. 1h46 minuten onderweg, tja, de trein is altijd een beetje reizen, toch ?

Vanaf morgen krijg ik dus elke dag leerstof toegestuurd per mail die we anders die dag zouden zien in ‘het klaslokaal’. Toch nog benieuwd naar wat komen gaat, ben ik al iets gerust gesteld. Het lijkt mij een ‘eenvoudige’ module om mee te starten, ideaal om erin te komen ! Customer care klinkt ook goed in m’n oren, heb het gevoel dat dit me wel zal liggen. De twijfel dat ik het niet ga aankunnen is weer even weg….

Let’s do this !!!!!!! 👊🏻

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

3 gedachten over “Officieel weer aan het werk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: