Ik mis iedereen

Pfff, nu beginnen de maatregelen toch door te wegen. In het begin was het nog wel best leuk, niet moeten uitleggen waarom ik ergens niet naartoe ging, het mocht niet he ! Ondertussen maakt de welgekomen rust in mijn hoofd toch weer stilletjes plaats voor muizenissen.

Toegegeven, ik krijg het moeilijk dat ik niemand kan zien. Ik ben duidelijk een mensen-mens. Ik kijk uit naar contacten met vrienden en familie, maar nu beperkt het zich tot manlief.

Vanmorgen kreeg ik dan ook een berichtje van m’n metekindje, zo’n schattige Bitmoji met ‘ I miss you ‘ erin, dat komt aan. Super lief maar het bewijst toch dat ik niet alleen problemen krijg met het isolement. We hebben wat berichten gestuurd, nadien heb ik eens goed gehuild. Maar dan weer herpakt he, janken helpt niks, ook al lucht het af en toe eens op !

Daarna nog een online lesje Zumba meegedaan. Calorietjes verbrand, koppeke leeggemaakt, geen tijd om triestig te zijn !

En dan is er nog ons mama, die heeft het allemaal niet zo goed begrepen denk ik ! Mijn zus en ik gaan af en toe eens langs, we wisselen af. Dan doen we wat boodschappen en helpen haar thuis even, maar mama wil maar niet snappen dat we dan niet de hele namiddag kunnen blijven zitten om wat bij te kletsen. Ze snapt ook niet dat mijn zus en ik niet samen komen, soms vrees ik dat ze denkt dat we mekaar niet meer willen zien. Maar als we zeggen dat dat eigenlijk niet mag, dan lacht ze en zegt : precies of ze controleren dat…. tja dat doen ze inderdaad wel… en net dat wil ze niet geloven. Ondertussen zijn wij al 2 bitchy dochters, want die willen nog eens niet bij hun ma blijven zitten ! Ach ja…. ze zal het nog efkes moeten uitzweten 😰

Maar in al deze verwarrende tijden ook een lichtpuntje. Maandag start ik op de nieuwe job, eerst de opleiding, en ook al was het naïef, stilletjes hoopte ik dat ik eindelijk mijn kot uit kon komen … maar niets is minder waar, nadat ik maandag wat spullen moet gaan oppikken in Brussel, starten we dinsdag met afstandsonderwijs…. benieuwd hoe dat gaat lopen…..

Hoe dan ook ben ik wel blij met dit vooruitzicht, blij dat ik mijn bezigheid ga hebben de komende weken, blij dat niet alles werd uitgesteld !

En als de maatregelen verminderen, dan plannen we een gezellig samenzijn met de familie… denk dat daar ook wel zal gejankt worden dan 😉

Stay safe – stay healthy 🙏

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

4 gedachten over “Ik mis iedereen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: