Soms komt alles samen !

Je hebt zo van die periodes dat het lijkt of alles gewoon samen komt, dat hoe hare je ook je best doet, het gewoon niet lukt om een moment voor jezelf te vinden, als het ware…. hier heerst nu al een tijdje zo’n periode, en er lijkt geen einde aan te komen !

Ik heb al 2 sessies van de 3-daagse groepsloopbaanbegeleiding achter de rug, volgende maandag is de laatste dag. Hiervoor heb ik nog een hoop voorbereidend werk te doen.

Ik had ook een heroriëntatie aangevraagd bij de vdab, aanvraag is reeds ingediend in januari. Maar heb nu bevestiging ontvangen, daar mag ik volgende week woensdag op gesprek om 14h.

Ondanks dat ik even geen sollicitaties meer verstuur, heb ik me toch kandidaat gesteld voor de functie van onderstationschef bij de nmbs. Zo’n selecties gebeuren dan ook niet wekelijks 😉 Ik was geslaagd voor de eerste toelatingsproeven, en mag volgende week donderdag op gesprek bij de jury….

Volgende week is dus al redelijk vol geboekt ! Ik hoor al mensen denken waarom al die begeleiding en heroriëntatie als je ook op gesprek mag. Tja… zolang ik niet zeker ben van aanwerving bij de nmbs moet ik alle opties open houden, toch ?

Ook niet werk-zoeken-gewijs is het een drukke periode.

Mijn vriend heeft het idee opgevat dat hij een nieuwe keuken wil plaatsen bij ons thuis. Echter was het plan in den beginne om een keuken bij Ikea te halen en zelf te plaatsen. Nu begint hij hierover te twijfelen en wil de opties bekijken bij verschillende keuken leveranciers. Zo waren we al bij DSM keukens, chique dingen, maar ook redelijk prijzig. Nu donderdag gaan we daar naartoe om de offerte te bespreken !

Morgen, woensdag hebben we een afspraak bij ixina keukens, ook om een offerte te laten opmaken.

Bovendien ligt mama nog steeds in de revalidatie kliniek, en haar probeer ik toch ook minstens om de 2 dagen een bezoekje te brengen. Ze is al in de revalidatie sinds 17 december, en hoe graag we ze ook zien. Die bezoekjes beginnen door te wegen. Normaal mocht ze morgen naar huis, maar ze heeft nu longontsteking en zal waarschijnlijk, als de antibiotica goed werkt zaterdag naar huis mogen. Maar dan zijn onze zorgen nog niet voorbij, want gaat het haar lukken om alleen thuis te zijn ? Wij, mijn zus en ik, vrezen dat het te zwaar zal zijn voor haar, dus de zorgen zijn nog niet voorbij !

En zo heb ik even het gevoel dat alles tezamen komt, en dat ik mezelf bijna voorbij loop ! Gelukkig is er yogales, en spreek ik af en toe af met een vriendin voor een koffietje of brunch, zodat ik toch nog een beetje me-time heb ook !

Want als ik bij de nmbs word aangenomen zal ik gauw weer alle dagen aan de slag zijn met de opleiding !

Pff, soms maakt het leven het ons niet makkelijk, maar ach, zolang we gezond en staande blijven komt altijd alles goed he !

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

3 gedachten over “Soms komt alles samen !

  1. Werkloos zijn is een fulltime job, I know 🙂 en de zorg voor je mama ik weet hoe heftig het is. Voor je keuken, weet je wat je wil? Anders raadpleeg een schrijnwerker, is vaker veel goedkoper dan de standaard merkkeukens en de opties zijn veel groter….en ik ben ook weer met yoga begonnen, zelfzorg he!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: