Opnames The Voice

Omdat ik een tijdje geleden verstek moest laten gaan voor een Clouseau concert wegens ziekte, wou ik met men metekindje iets doen om de verloren tijd in te halen, we regelden tickets voor opnames van The Voice in Vilvoorde!

En gisteren was de dag, om 12h45 begon het. Echter moest men metekindje, de dochter van m’n zus dus, nog langs het ziekenhuis voor een kleine ingreep. Er moest een tand uit, wij samen op pad.

Ze was zo bang om dit te laten doen, dus ik zag ze met een klein heertje verdwijnen in de behandelruimte van de tandarts. 10 minuten, maximum een kwartiertje later was ze daar terug. Het was duidelijk geen succes geweest, door de verdoving kon haar linkeroog niet dicht, waardoor ze er best wel creepy uitzag. We zijn beiden dan ook beginnen lachen, tot de slappe lach toe. Tranen bolden over zowel mijn als haar kaken. Al een geluk dat we nog zo konden lachen ondanks de pijnlijke ervaring. Wel een beetje paniek, want ze zei : ‘wat als we Koen Wauters tegenkomen en ik heb nog zo’n scheef gezicht 😱’

En dan zijn we klaar voor vertrek naar de VTM studio’s in Vilvoorde.

Het verkeer zit mee, we zijn op een goei half uurtje in Vilvoorde. We parkeren en wandelen naar de studio’s. Bij aankomst geven we onze jassen af, en krijgen bonnetjes voor elk 1 drankje en 1 sandwich. Vanwege de tarwe intolerantie laat ik de sandwich aan me voorbij gaan en neem een watertje. Ik knabbel ook nog een stukje zelfgemaakte granenkoek naar binnen.

Tegen 13h zetten we ons in de rij om de studio binnen te gaan, dat gaat traag. Want blijkbaar mag je niet zomaar gaan zitten, per gezelschap worden er plaatsen toegewezen wij zitten op de eerste rij, met onze voeten op de eerste trap van het podium, help nu kom ik heel waarschijnlijk in beeld op tv 🙈

De gangmaker van dienst warmt het publiek op, er worden shots opgenomen van gejuich, van applaus, van ‘ooohhh’ geroep…. en dan beginnen ze eraan, ondertussen half 3 🙄. Het zijn de Knockouts, dus komen telkens 3 kandidaten op die elk 1 minuutje zingen, de coach kiest 1 van hen om te blijven. De anderen vallen af, tenzij een andere coach zijn ‘steal’ gebruikt. Dat gebeurt maar 1x tijdens onze namiddag. 1 knock-out opnemen duurt ongeveer een half uur, wij krijgen er 6 voorgeschoteld! Na elke knock-out wordt het supporters publiek gewisseld. Dat maakt dat alles toch niet zo vlot verloopt. Tussen KO nr 3&4 zou er een plaspauze zijn, maar dat gebeurt niet. Na de 4e komt er protest uit de zaal en mogen we toch ff naar het toilet ‘als het echt moet’ ….

Tegen half 6 is de laatste opgenomen en moeten we nog even wachten of de regie nog extra opnames nodig heeft. Dat is niet het geval, tegen kwart voor 6 mogen we beschikken.

Al bij al een leuke ervaring, maar wel iets te lang. 4 knock-outs per opname zou voldoende zijn, dus vtm bij deze 😉😂

Ook de weg terug verloopt vlot. Het einde van een volle en leuke dag !

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: