De Lijn en frustratie

Omdat ik er een hekel aan heb om met de auto in de stad te rijden, doe ik verplaatsingen van en naar de grote Koekestad per tram.

Spijtig genoeg gaat dit niet altijd zonder de nodige frustratie. Trams die op zich laten wachten, of gewoon niet komen ! Meestal neem ik tramlijnen in de metro, die hebben het voordeel dat ze geen last hebben van het drukke verkeer op hun traject. Maar soms, zoals vandaag neem ik tram 4 richting Hoboken, en die rijdt los door de drukke stad.

Ik had vandaag de 2e dag van mijn 3-daagde groepsloopbaanbegeleiding, maar met een tandartsafspraak om 16h50 was het geen goed idee om eerst naar huis te gaan. Dus verlaat ik de sessie een half uur te vroeg, stipt om 16h sta ik mijn tandjes te poetsen in de sanitaire ruimte van het Acv gebouw. Daarna snel richting Groenplaats, daar kom ik aan om 10 na 4. Mooi op tijd om tijdig bij de tandarts te zijn, ware het niet dat De Lijn me wederom in de steek laat.

Mijn vriend rijdt met de auto van thuis uit en staat waarschijnlijk voor de deur in Hoboken op me te wachten, terwijl sta ik nog, alles behalve rustig, te wachten op tram 4 ! Pff !!

16h23 komt er zo’n antiek dubbel tramstel aangereden. Ik wring me tussen de massa, schoolkinderen met zero respect, ik krijg de nodige stompen en duwtjes, ergernis ! Toch hoop ik nog op tijd op m’n afspraak te geraken, maar de kans is klein. Me druk maken heeft geen zin, het helpt toch niet, sommige dingen kan je nu eenmaal niet veranderen, hoe graag je ook zou willen.

Dus schrijf ik mijn frustraties weg in deze blog…

Lang leve De Lijn !! 🙄

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: