Java Rondreis 2019 : dag 14, zaterdag 19 oktober

We slapen uit, toch tot half 7 zoiets.
En gaan richting lobby voor het uitgebreide ontbijt.
Peter komt bij ons zitten, we praten wat over koetjes en kalfjes. Rond half 9 gaat stef alvast handdoeken leggen, we proberen een ander plekje uit, volledig uit de zon, of dat denken we toch 😁
Ik voel me niet zo lekker, dus slaap bijna de hele voormiddag. En ik wil eigenlijk niet weten hoe dat eruit ziet zo op die ligstoel met m’n ‘zonnekleedje’ aan 🙈
Tegen een uur of 1 krijgen we een hongertje. Omdat mijn buikkrampen eindelijk minder zijn speel ik op safe en neem een soepje, samen met een cola. Onze vaste drank op vakantie in het oosten.
Na de middag nemen we terug ons ‘oude’ plekje in bij het zwembad en doe ik een plonsje om af te koelen.
Nu het hier toch iets koeler is, begint stef aan zijn marathon dutjes doen.
We liggen vlakbij zo’n prieeltje bij het zwembad, dat men begint in te richten voor een romantisch diner, later zal blijken dat een man dit geregeld had om een aanzoek te doen ! Romantisch in elk geval wel.

Tegen half 5 trekken we richting kamer, we douchen en rusten even, tenslotte is een dag zwembad liggen zeer vermoeiend, toch ? Ik heb het briljante idee om met het materiaal dat op de kamer staat 2 koffietjes te maken, maar die zijn echt niet te drinken. Dus die verdwijnen in de gootsteen.
Dan maar douchen en ons omkleden, ik tut me een beetje op, want het is onze laatste avond en we gaan wat genieten !
De live muziek is al bezig, stef bestelt een flesje wijn, en we bestellen beide ‘gewoon’ eten, stef een burger en ik een cheese hotdog. Het smaakt, ik rammelde dan ook van de honger na alleen het soepje vanmiddag.
Men ruimt de borden af en vraagt of we dessert of koffie willen, na de wijn zeggen we en genieten van onze laatste glaasjes. Dit voelt goed, genieten ……. ik probeer niet te denken aan wat me te wachten staat als we terug komen, en met de wijn en het goeie gezelschap lukt dat goed.

We nemen uiteindelijk ieder nog een cappuccino en een dessertje…. blijven nog wat napraten en dan doen we weer de wandeling naar onze kamer, voor de laatste nacht van alweer een prachtige vakantie.

Gepubliceerd door My way, my words, my life

Veertiger volop in evolutie !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: